Nova Yu-Gi-Oh igra se je nenadoma pojavila na Steamu in je že prava uspešnica

Če redno spremljate igričarsko industrijo, potem že zagotovo veste, da je Konami eden bolj bizarnih založnikov. Leta nazaj so praktično brez pravega razloga preklicali igro Silent Hills, lani pa so na splet poslali nogometno simulacijo PES 2022, ki so jo preimenovali v eFootball 2022, pa čeprav je PES že dolgo ustaljeno ime žogobrcarskega žanra.

Skratka, pri Konamiju nikoli ne veš, kaj pričakovati in Japonec je to znova dokazal včeraj. Že nekaj časa nazaj so najavili igro s kartami Yu-Gi-Oh: Master Duel in izid napovedali za enkrat pozimi, a bolj točnega datuma nismo dobili. Igra se je nato včeraj brez kakšne predhodne napovedi pojavila na Steamu in konzolah, igralci pa so malce bebavo gledali v nov naslov in se spraševali, če ni to kakšna pomota.

Vendar pa je Yu-Gi-Oh: Master Duel resničen in že zdaj ga lahko prenesete iz Steama. Igra je popolnoma brezplačna in glede na popularno ime tega animeja niti ni čudno, da je vse skupaj pripeljalo do hitre in velike igralne baze. Steamove številke pravijo, da je Master Duel v samo enem dnevu nabral več kot 150k igralcev, ta številka pa se bo čez vikend zagotovo še zvišala.

yu-gi-oh

Glavna privlačnost Master Duela je seveda kartično bojevanje proti drugim igralcem preko interneta. Vendar pa igra ponuja več vsebine kot pa samo golo PvP-janje. Čaka vas namreč tudi nekaj zgodbe, saj boste preko kampanj spoznavali zgodovino nekaterih kart, za novince pa je tu tudi uvajalni način, ki vas bo bolje pripravil za spletne bitke.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime