Strategija Total War: Medieval 2 prihaja na telefone

Srednjeveška strategija Total War: Medieval 2 je izšla davnega leta 2006 in čeprav je razvijalec Creative Assembly spočel cel kup drugih naslovov znotraj Total War serije, je Medieval 2 še danes popularna zadeva, ki na Steamu dnevno nabere več kot 5k istočasnih igralcev. To je preprosto izjemno zabaven strateški naslov, ki ponuja ravno pravo ravnovesje med obsežnostjo, taktično globino in težavnostjo. K vsemu temu lahko prištejete še cel kup modifikacij, ki igro povsem predrugačijo in zanimivo zgodovinsko obdobje, ki pa se mu razvijalec na vse načine izogiba. Naredite že enkrat Medieval 3!

Vsa ta zabava zdaj prihaja tudi na druge platforme kot pa samo PC, saj je založnik SEGA napovedal predelavo za iOS in Android sisteme. Tako bomo lahko zdaj Medieval 2 vzeli na pot in se s strateško karto Evrope zabavali na telefonih ali tablicah, predelava pa bo vsebovala predrugačen vmesnik, ki bo prilagojen kontrolam na dotik.

Za predelavo bo poskrbel studio Feral Interactive, ki je poprej na enak način prenesel Rome: Total War. Ta zase zahteva 10 € in sumimo, da bo takšno cenovno nalepko nosil tudi Medieval 2.

Igra še nima konkretnega datuma izida, saj je založnik zaenkrat samo napovedal izid v pomladi 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime