Serija Živi mrtveci dobila napovednik za drugi del poslednje sezone

Serija Živi mrtveci nas je prvič na televizijah pozdravila leta 2010 in že vse od takrat nam televizijska mreža AMC poskuša dostaviti realistično post-apokaliptično dogajanje, v katerem se zombiji še najmanjši problem in so resnična grožnja ljudje, ki so vedno v lovu za večjo močjo.

Ta manjši poudarek na nemrtvih je bil eden od glavnih razlogov, da sem sam nad serijo obupal nad gledanjem nekaj sezon nazaj, a ta ni bil edini. Preprosto sem mnenja, da se je zadeva že davno tega preveč razvlekla in postala nekakšna apokaliptična žajfnica, namesto atmosferična borba za preživetje.

To so morda končno začutili tudi ustvarjalci serije, ki so že nekaj časa nazaj najavili, da bo 11. sezona Živih mrtvecev tudi zadnja. A naša ekipa preživelih, ki je v zadnji sezoni praktično popolnoma druga kot pa tista iz prvih, se ne bo poslovila zlahka. Zadnja sezona prinaša s sabo kar 24 epizod, prvih osem pa smo prejeli že lani.

Zdaj se približuje čas za naslednji sklop osmih epizod, ki nas bo bližje seznanil z utopično naselbino Commonwealth. Ta je zagotovo najbolj napredna od vseh, ki so jih srečali naši preživeli, a pod vsem bliščem in sijajem se skrivajo temačne skrivnosti. Specifično bo tokrat pozornost prevzela guvernerka mesta Pamela Milton, ki v svojem domu prireja prave zabave, ki so v svetu Živih mrtvecev stvar zgodovine.

Drugi sklop epizod prihaja med nas 20. februarja, še letos pa nas bo pričakal tudi zaključek serije, a točni termin zaenkrat ni znan.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime