Dying Light dobil še zadnji dodatek pred svojim nadaljevanjem

Dying Light 2 je že praktično pred vrati, a še preden se bomo podali na avanture povsem novega protagonista, se bomo še zadnjič vrnili v zanikrne ulice mesta Harran, ki smo ga še kako dobro spoznali v originalni igri.

Razvijalec Techland je namreč izdal še zadnjo štorijalno posodobitev za Dying Light, ki bo zaključila sedem dolgih let dodatkov in nadgradenj.

Spike’s Story: Last Call je v bistvu omejen dogodek, ki bo trajal samo do 28. januarja. Priporočljivo ga je igrati po zaključku originalne zgodbe, saj se štorijalno dogajanje začne po koncu igre, ko smo porazili glavnega šefa in so v mesto vpadli novi banditi, ki zdaj brezglavo tekajo naokoli in povzročajo škodo.

Naš stari znanec Spike se je odločil pomagati vsem preživelim in je za njih vzpostavil zatočišče, a potreboval bo vašo pomoč. Vaša naloga bo tako pobiti vse ponorele razbojnike, to pa vam bo prislužilo razne nagrade, kot je denimo novo unikatno orožje Crankshaft. Poleg tega boste morali pomagati preživelim med njihovim begom do zatočišča, a ta naloga ne bo lahka, saj boste med njihovo potjo naleteli na cel kup močnih zombijev. Igranje varnostnika vam bo prav tako prineslo nekaj priboljškov v obliki treh močnih modifikacij, ki jih boste nato lahko uporabili za kovačenje orožij.

Last Call bo v bistvu razdeljen v dva sklopa in do 28. januarja boste lahko preigravali prvi del, ni pa še jasno, kaj vse bo vseboval drugi del.

Dying Light 2 izide 4. februarja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime