Obsežna modifikacija Resident Evil 4 HD Project dobila še zadnji napovednik pred izidom

Igra Resident Evil 4 je dobila že toliko predelav, da tem že malce težko sledimo, zdaj pa se približuje še ena, ki je bila ustvarjena iz strani skupnosti in videti je, da bo tole najbolj izpopolnjena verzija te preživetvene grozljivke, ki je originalno izšla leta 2005 za konzolo Nintendo GameCube.

Ekipa je na projektu Resident Evil 4 HD Project delala dolgih 8 let in med tem časom so predelali tisoče tekstur. Tem so dvignili ločljivost in jih nato ponovno ustvarili, nekatere podobe pa so bile izrisane povsem iz začetka, saj so se avtorji dejansko odpravili na lov za arhitekturami iz resničnega življenja, za katerimi so bile nato povzete teksture v igri.

Skratka, gre za obsežen projekt, ki je pod roke vzel originalno kampanjo, ločen štorijalno pot Assignment Ada in igralni način Mercenaries. In glede na zadnji napovednik pred izidom bo tole odličen izgovor za ponovno vrnitev v svet Resident Evila 4.

Na uradni predelavi naj bi delal tudi založnik Capcom, a to so zaenkrat samo govorice, ki hkrati tudi namigujejo na izid proti koncu tega leta.

Za igranje modifikacije boste na Steamu potrebovali kupljeno različico igre Resident Evil 4 Ultimate HD, izid pa je začrtan za 2. februar.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime