Crysis 4 je zdaj uradno v razvoju

Od zadnjega Crysis naslova je minilo že deset let, saj nas je Crysis 3 dočakal leta 2012. Franšiza je postala slavna leta 2007, ko je izšel prvi del, ta pa je takrat dokazal, da lahko PC-ji izrišejo naravnost fenomenalne grafične predstavitve, če jih le nazaj ne držijo konzole. Crysis je bil ob izidu celo preveč zahteven za tiste najbolj zmogljive konfiguracije in minilo je še nekaj časa, da je strojna oprema dohitela grafično prelestnost igre.

Prvi Crysis se je ponašal tudi z impresivnim nivojem fizičnega uničenja zgradb in nedolžnih palm, igra pa je omogočala dokaj prosto raziskovanje otoka in raznih misij smo se lahko lotili na več načinov. Žal nadaljevanja tega izročila niso prenesla s sabo in zato sta Crysis 2 in 3 dokaj pozabljiva dela franšize.

Razvijalec Crytek je mnenja, da ima ime Crysis še dovolj veljave in včeraj so preko kratkega dražilnika uradno napovedali Crysis 4. Kratki video ne pove praktično ničesar in očitno se razvijalec ni še niti zedinil glede imena, tako da je zaenkrat projekt označen kot za samo “četrti del Crysis franšize”.

Najava novega dela niti ni tako veliko presenečenje, saj je razvijalec v zadnjem letu splavil predelavo celotne trilogije in to za igranje ponudil novi generaciji igralcev. Ali so ti dovzetni za nove pustolovščine vojakov prihodnosti v boju proti zlobni vesoljski zavojevalni sili pa bomo videli ob izidu četrtega dela, ki je verjetno še precej daleč v prihodnosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime