Pathfinder: Wrath Of the Righteous dobiva prvi DLC, izid za konzole zopet zamaknjen

RPG igra Pathfinder: Wrath of the Righteous je svoj polni izid doživela septembra 2021, razvijalec Owlcat Games pa vse od takrat pridno dela na popravkih in posodobitvah. Wrath of the Righteous je bil namreč, tako kot predhodnik Kingmaker, ob izidu poln hroščev in nedelujočih mehanik, a danes je zadeva v veliko boljšem stanju in optimizacija je zdaj na dovolj visoki ravni, da je Owlcat včeraj napovedal tudi prve DLC-je.

Prvi od teh je že na voljo in to popolnoma brezplačno za vse posedovalce originalne kopije igre. A Visitor from Distant Lands vam bo v bisago dobrot dodal novega mini zmajčka, ta pa vam bo zvišal statistike znanja in zgodovine, kar zna priti hudo prav pri dialogih.

Napovedana je bila tudi prva plačljiva razširitev Inevitable Excess. Ta s sabo ne prinaša samo novih orožij in oklepov, ampak tudi zajetno štorijo, ki bo od igralca zahtevala nekje med 8 in 9 ur. Obiskali boste novo dimenzijo, tam pa bo na obračun čakal vaš najtežji nasprotnik do sedaj. Na novo avanturo vam ne bo treba čakati predolgo, saj Inevitable Excess izide že 15. februarja.

So pa tu tudi slabe novice, saj je Owlcat zopet zamaknil izid konzolne verzije igre in s tem tudi podporo za igralne ploščke. Wrath of the Righteous bi moral sprav iziti konec lanskega leta, a je bil nato izid zamaknjen na marec 2022. Žal pa tudi tega datuma razvijalec ne bo ujel, zato je izid prestavil na jesen 2022, izgovor pa je tisti tipični “igralcem želimo dostaviti najboljšo možno izkušnjo”.

Pathfinder: Wrath of the Righteous je trenutno znižan za 20 % in si ga lahko na Steamu izmaknete za 39,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime