Two Point Campus dobil datum izida

Igra Two Point Hospital je bilo hudo zanimiva in zabavna menedžerska simulacija bolnice, ki je mehanike grajenja združila z nekaj komedije in tako smo na koncu dobili unikaten izdelek, ki je bil zaradi svojega šaljivega tona lahko priučljiv. Razvijalec Two Point Studios se je odločil formulo prenesti v svoj naslednji naslov Two Point Campus, ki pa bo zamenjal ukvarjanje s pacienti za grajenje študentskega življenja na univerzi.

Igralci boste tako videli, s čim vse se morajo ukvarjati ameriški študenti. To pomeni veliko zabavanja, pitja alkohola in preležavanja ob mačku, medtem ko šolske klopi bolj kot ne samevajo. Šalo na stran, igranje pri Campusu se bo vrtelo predvsem okoli učilnic in postaviti bo treba različne sobe, ki se bodo tikale določenih šolskih predmetov, vse to pa bo zaviti s tisto prisrčnostjo, ki jo zna dostaviti Two Point Studios.

Tako boste pri tehničnem pouku gradili ogromnega robota, vsi kuharji pa se bodo morali ukvarjati s peko ogromne pice. Vse pa se ne bo vrtelo samo okoli učenja, zato bo treba poskrbeti tudi za gradnjo objektov, ki bodo študente vsaj malce sprostili. Na plaži bomo lahko uprizorili prave koncerte ali pa bomo živce sproščali na igriščih, kjer se bo igralo posebno verzijo Med dvema ognjema.

Two Point Campus je poleg novega napovednika končno tudi potrdil svoj datum izida in ta ni več daleč stran, saj bomo zadevo zagnali že 17. maja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime