Sex with Hitler je nova igra na Steamu, ki je pri igralcih povzročila veliko razburjenja

Ko je Steam izjavil, da bo na svoje digitalne police spustil čisto vse igre, ne glede na njihovo temo, se je nanj zgrnilo cel kup nasilnih in erotičnih iger, ki nimajo ravno veliko igralnosti, ampak želijo igralca samo šokirati.

Naslovi z goloto in seksom tako za Steam niso nič novega, a vsake toliko na platformi vseeno naletimo na kakšen res poseben naslov, ki dvigne obrvi tudi igralcem, ki so videli že vse grozote igričarskih poljan.

Nedavno je tako ven izšel Sex with Hitler, ki je ravno to, kar od naslova lahko tudi lahko pričakujemo. No, skoraj, saj če ste morda pričakovali, da boste dejansko seksali z njim, potem boste razočarani, saj nekdanjega Furerja samo nadzorujete v ekstremno grafičnih animejskih scenah, zaradi česar morate biti polnoletni in prijavljeni v Steam, preden se vam bo uradna stran z igro sploh prikazala.

A uporabniki niso razburjeni nad goloto, ampak nad zgodovinsko netočnostjo. Med negativnimi recenzijami igre lahko tako najdemo kar nekaj negativnih kritik, ki se pritožujejo nad tem, da ima Hitler v igri več kot očitno oba testisa, medtem ko arhivske recenzije pravijo, da je naj bi Hitler trpel za boleznijo z imenom kriptorhizem, zaradi katere se njegov desni testis ni nikoli spustil na prostost.

Razvijalec Romantic Room se zaradi napake ni opravičil, a kdo ve, morda bodo testis odstranili v kakšnem DLC-ju.

To ni edini seks z diktatorjem, ki ga lahko izkusite na Steamu. Oktobra 2020 je igralce pričakal naslov Sex with Stalin, kjer dejansko vodite ljubezen z njim, igra pa se ponaša s kar 25 različnimi konci.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime