Serija Halo dobila prvi pravi napovednik in datum izida

Halo bo končno, po vseh letih razvoja končno zapustil format videoiger in se preselil na televizijske zaslone. Načrti za ekranizacijo blagovne znamke Halo so bili leta nazaj precej večji, saj se je za delanje celovečerca zanimal priznani režiser Peter Jackson, a je nato ta projekt padel v vodo. Microsoft se je medtem premislil in se raje odločil za delo na seriji, ki jo bo na trg poslal preko pretočnega servisa Paramount+, zadeva pa je včeraj prejela tudi svoj prvi daljši napovednik.

Zgodba bo sicer podobna tistim, ki smo jo videli v igrah, a bo hkrati šla tudi po svoji poti. Še vedno bo eno glavnih vlog zastopal Master Chief, ki se bo zopet boril z zlobno zavojevalsko silo Covenantov, še preden so ti naš podredili pred dogajanjem v prvi igri. Napovednik nam tako prikaže uporabnike, ki so ravno sredi srdite bitke z nasprotnikom, pri streljanju pa jim pomaga ravno naš heroj, ki bo tudi tokrat večino časa preživel izza zelene čelade, a glasovni igralec ne bo isti kot pa v igrah.

Napovednik se sicer ne boji prikazati akcije in videti je, da produkcija ni bila poceni. Še posebej je to jasno pri nekaterih CGI učinkih, kot so denimo vesoljske ladje in rasa Covenantov, a spet po drugi strani je razsvetlitev scen in samo igranje nekam čudno in da videz neke poceni produkcije.

Ima Paramount+ po0d sabo novo znanstvenofantastično uspešnico, ki bi prišla prav vsem tistim oboževalcem, ki so lani prejeli še zadnjo sezono popularne serije The Expanse. Odgovor na to težko vprašanje bomo dobili 24. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime