CD Projekt RED dela na novi, enoigralski Gwent igri

Nihče točno ne ve, kaj trenutno dela razvijalec CD Projekt RED, ki je svojo zadnjo igro Cyberpunk 2077 v svet poslal septembra 2020 in vse od takrat še vedno dela na popravkih, ki pa so se v zadnjih mesecih upočasnili. Seveda CDPR dela tudi na drugih projektih, saj od delanja popravkov ne bodo pokrili ogrevanja v pisarnah, zato so včeraj preko spletne strani IGN najavili novo igro, ki zaenkrat nosi kodno ime Golden Nekker.

Razvijalec o igri ni imel veliko za povedati, le to, da je trenutno v nastajanju in da bo to nova igra s kartami, ki se bo igrala podobno kot Gwent. Tega smo sprva spoznali kot mini igro znotraj The Witcherja 3, CDPR pa je nato spočel še večigralsko polnopravno igro, ki naj bi sprva konkurirala Hearthstonu. Kasneje so bile igralne mehanike te kvartopirske igre uporabljene pri enoigralskem naslovu The Witcher Tales: Thronebreaker, ki pa je bil popolnoma enoigralska zgodba, kjer smo spremljali zanimivo zgodbo in gledali dobro odigrane vmesne sekvence.

gwent

Tudi Golden Nekker bo enoigralska izkušnja, a CDPR je poudaril, da to ne bo še ena Thronebreaker igra, ampak nekaj drugačnega in unikatnega. Kaj to pomeni ni želel razložiti, a kmalu naj bi dobili uradno razkritje projekta, kjer bo luč sveta ugledal tudi kakšen napovednik. Zaenkrat je razvijalec pokazal samo eno novo podobo, ki je videti kot karta in nosi ime The Barbarian.

Golden Nekker naj bi izšel enkrat v 2022, IGN pa ugiba, da se naj bi to zgodilo morda nekje oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime