Teksaški pokol z motorko prihaja na Netflix in tule je prvi brutalni napovednik

Ena mojih najljubših grozljivk vseh časov na spletni strani IMDb nosi dokaj klavrno oceno 6,2/10, a vseeno zadevo rad pogledam vsakič, ko si želim nekaj krvave grozljivosti. Govorim o filmu Teksaški pokol z motorko iz leta 2003 in res vam ne morem točno povedati, kaj me pri tem filmu tako presneto privlači. Slasten je denimo že zaplet, saj se zadeti najstniki znajdejo sredi zapuščenega mesta, kjer je WC s kanalizacijo znanstvena fantastika in odlično stopnjevanje postopoma zvišuje grozo, tako da se sami liki sčasoma z grozo začnejo zavedati, v kakšni brezizhodni godlji so se znašli.

Netflix bo poskušal zdaj ponoviti takšno grozljivost z novim filmom, ki pa bo v bistvu nadaljevanje izvirnega filma iz leta 1974. V slednjem je Sally uspela pobegniti grabežljivim rokam Leatherfaca, a ta je srečanje preživel in v mestecu Harlow potrpežljivo čakal na nove žrtve. Te se tokrat pripeljejo kar z avtobusom in četverica prijateljev stopi v Harlow, polni načrtov glede nove poslovne prilike, ki bi jo lahko izkoristili v tem mestu, a očitno se ne zavedajo, kakšne grozote so se tu dogajale 50 let nazaj.

Prvi napovednik je presneto brutalen in pokaže zanimivo vizijo novodobnih najstnikov, ki s svojimi telefoni in družabnimi omrežji niti približno niso pripravljeni na motorko, ki jo vihti Leatherface. Zdi se, da je ustvarjalcem uspelo ujeti tisti občutek ujetosti Harlowa, očitno pa nas čaka tudi nekaj komičnih vložkov.

Teksaški pokol z motorko bo na Netflix prihrumel 18. februarja, tule pa si lahko nastavite opomnik za ogled.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime