HBO Max prihaja v Slovenijo 8. marca

Slovenija bo naslednji mesec končno dobila pravo konkurenco Netflixu, saj bo HBO v naših koncih končno omogočil svoj pretočni servis HBO Max, ta pa bo nadomestil dosedanjo rešitev HBO Go.

HBO Max se od svojega predhodnika razlikuje po veliko obsežnejši ponudbi filmov in serij. Specifično so posebnost tega servisa filmi, ki jih bomo lahko gledali 45 dni po njihovih izidih v kinih. Naročniki so lahko v preteklosti celo gledali filme istočasno ko so se ti pojavili v kinih, a to je veljalo samo za tiste temne čase, ko so bile kinodvorane večinoma zaprte.

HBO Max bomo lahko gledali na praktično vseh napravah. Na računalnikih bomo vsebino lahko spremljali preko brskalnika, na voljo pa bo tudi aplikacija za telefone in televizorje. Število naprav za gledanje bo neomejeno, a istočasno bomo lahko vsebino spremljali samo na treh napravah. HBO Max vsebuje, tako kot Netflix, različne uporabniške profile, tako da si lahko vsak oblikuje svojo lastno knjižnico vsebine.

Nova platforma s sabo prinaša tudi nove cene. HBO Go je zase zahteval 5,99 €, medtem ko bo Max za evro dražji. Je pa podjetje poskrbelo za popuste, saj bodo obstoječi naročniki za HBO Max plačevali vsega 4,66 €, to ceno pa bodo na položnicah gledali tudi vsi tisti, ki bodo naročnino sklenili do 31. marca.

HBO Max bo pri nas zaživel na Dan žena 8. marca in končno bomo podalpski gledalci zopet lahko uživali med gledanjem Prijateljev in Velikih pokovcev , brez da bi se morali zanašati na VPN-je.

Več informacij najdete na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime