Igra Ghostwire: Tokyo izide konec marca

O igri Ghostwire: Tokyo se piše že kar nekaj časa, saj bi naslov moral originalno iziti že lani, a je bil nato prestavljen. Kljub dolgem razvojnem času pa se mi še vedno ne sanja preveč, o čem se sploh o tej igri gre. Razvijalec Tango Gameworks, ki je znan po svojem dvojcu grozljivk The Evil Within, nam je sicer pokazal nekaj posnetkov, a ti vseeno ne razkrijejo preveč.

Za razliko od njihovih prejšnjih iger bo tole neka prvoosebna pretepačina s čudnimi pojavami in duhovi, ki so napadli Tokio. Očitno bomo vihteli tudi nekaj magije in posebnih specialk, a roko na srce vse kar smo do sedaj videli, ni videti preveč privlačno in bojevanje se zdi povsem zmedeno.

Morda nas bo Tango presenetil in za danes imajo začrtan nov napovednik, ki ga bomo na uradnem PlayStationovem YouTube kanalu lahko ugledali ob 23.00, spremljali pa ga boste preko zgornjega video okenca. Pozorne oči so pod opisom posnetka ujele tudi nekaj dodatnih informacij, ki napovedujejo izid za 25. marec. Razvijalec tega datuma sicer še ni potrdil, a glede na to, da je ta zapisan na uradnem PlayStation računu, ga lahko vzamemo za točnega.

Ghostwire: Tokyo izide samo za PC in konzolo PlayStation 5, kar je malce smešno, saj si razvijalca po nakupu Bethesde zdaj lasti Microsoft. Vseeno pa bo zaradi predhodne pogodbe zadeva za nekaj časa na voljo samo za Sonyjeve konzole in se bo verjetno šele čez kako leto preselila tudi na Xbox.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime