Suicide Squad: Kill the Justice League naj bi bil prestavljen v 2023

Skrajni čas bi bil, da bi že dobili kakšno dobro kvalitetno Batman igričarsko izkušnjo. To nam je redno dostavljal razvijalec Rocksteady, ki je spočel tri Arkham naslove, zadnji od njih, Batman: Arkham Knight, pa je izšel leta 2015.

Rocksteady se je očitno vmes ujel v nekaj razvojnega pekla, saj že kar 7 let paca svojo naslednjo igro, ta pa je šele pred kratkim dobila uradno ime Suicide Squad: Kill the Justice League. V tej ne bo več poudarek na Batmanu, ampak na drugih superjunakih, ki se bodo tokrat preganjali po mestecu Metropolis – domači areni Supermana.

Tule se zadeva malce zaplete, saj bo Suicide Squad v bistvu nadaljevanje Arkham Knighta, a zaenkrat o hodečem netopirju ni ne duha, ne sluha. Zmedo dodatno povzroča še dejstvo, da založnik Warner Bros trenutno dela na še enem podobnem projektu Gotham Knights, kjer pa spet ne bo Batmana in se bo dogajal v drugem vesolju kot pa Arkham serija.

Od uradne najave smo o Suicide Squad: Kill the Justice League slišali bolj malo in očitno za to obstaja razlog. Spletna stran Bloomberg namreč poroča, da razvoj ne gre po načrtih in da bo zaradi tega igra zamaknjena v leto 2023.

Direktor WarnerMedie Jason Kilar je na nekaj takšnega namignil tudi na Twitterju, kjer je zapisal, da se lahko letos veselimo novih, visokoproračunskih iger kot sta Hogwarts Legacy in Gotham Knights, medtem ko Suicide Squada ni omenil nikjer.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime