Ghostwire: Tokyo dobil obsežen igralni napovednik

Razvijalec Tango Gameworks je po dolgem zatišju povedal malce več o svoji naslednji igri Ghostwire: Tokyo in tako so za vse včeraj pripravili obsežen igralni napovednik, ki je malce bolj razložil ozadno dogajanje v zgodbi, nekaj besed pa so namenili tudi bojevanju in raziskovanju.

Spremljali bomo zgodbo Akita, ki se je znašel na nepravem mestu ob nepravem času. Ulice Tokia je namreč prekrila skrivnostna megla in vsi prebivalci so nenadoma izginili in za sabo zapustili samo kakšen odvečen čevelj. Tudi naš junak je ni odnesel brez posledic, a k sreči ga je pri življenju obdržal duh KK, ki mu bo pomagal pri pobegu iz mesta, a ima hkrati tudi svoje cilje.

Ghostwire bo vseboval prvoosebno bojevanje, a tokrat v rokah ne bomo držali kakšnih pokalic ali pa hladnih orožij, ampak se bo treba zanašati na posebno magijo, ki jo bomo izvajali preko posebnih karafek z našimi dlanmi. Zadeva je videti zanimivo, saj je razvijalec odlično speljal animacije, naše posebne poteze pa bodo lahko ustvarile magične učinke iz ognjene, vodne in električne šole. Vse pa se ne bo vrtelo samo okoli bojevanja, saj se bomo lahko na kakšno lokacijo tudi presmukali izza hrbta nasprotnika in se tako povsem izmaknili pretepanju.

Igra bo vsebovala tudi nekaj poljubnega raziskovanja in preko posebnega kavlja se boste lahko hitro preselili na različne točke, ki vsebujejo tudi strehe raznih stavb. A morda pri vsemu skupaj najbolj navdušuje sam dizajn monstrumov, ki so resnično grozljivi in bi jih zlahka lahko uvrstili v kakšen Silent Hill naslov. Med običajnimi nasprotniki bomo naleteli tudi na kakšnega šefa, ki bo spet zahteval svoje posebne prijeme.

Ghostwire: Tokyo je videti zanimivo, zadevo pa bomo v akciji lahko sami preizkusili 25. marca, ko izide za PlayStation 5 in PC.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime