Igranje LoL-a v stilu

Kar malce težko verjamemo, da je igra League of Legends danes stara že kar 13 let. To je dovolj velika doba, da franšize med tem časom prejmejo že več delov in dodatkov, a League of Legends je pri temu izjema, saj igra sicer dobiva redne posodobitve, vendar pa ostaja igralna izkušnja enaka, kar pomeni vrhunsko uravnoteženost igralnih razredov in brezplačnost, tako da se v igranje lahko poda čisto vsak.

Kar je še posebej presenetljivo je dejstvo, da igralci ostajajo zvesti temu naslovu in ni nas malo, ki smo z igranjem začeli deset let nazaj in čeprav se nam je življenje vmes zagotovo spremenilo, je v njem ostala ena stalnica in to je ljubezen do te, zdaj ji tako lahko že rečemo, legendarne igre.

league of legends
Takšna igralna postaja se lepo vklopi v prav vsako okolico.

In ne samo, da je League of Legends ostal kvaliteten, njegova popularnost postaja samo še višja. Razvijalec Riot je nedavno na Netflix poslal serijo Arcane, ki se štorijalno napaja iz League of Legends sveta, igra pa še vedno kraljuje v svetu e-športa.

Skratka, League of Legends se še ne bo kmalu poslovil in tega se zaveda tudi podjetje Logitech. To ima z Riotom že dolgo lepo partnerstvo, pred kratkim pa so spočeli novo serijo periferije, ki je odeta v logotipe in barve League of Legendsa.


Tipkovnica: Logitech G Pro

Miška: Logitech G Pro Wireless

Slušalke: Logitech Pro X

Podlaga: Logitech G840 XL


VIDEO PREGLED


Za začetek si oglejmo tipkovnico G Pro, ki je seveda mehanična, saj samo to zadostuje napetim večigralskim spopadom. Tipkovnica je tipa TKL, tako da manjka desni numerični del, zaradi česar jo lahko spravimo tudi na manjše mize ali pa na površine, kjer morate narediti prostor tudi za druge strani.

G Pro tipkovnica uporablja GX-Brown stikala, ki ponujajo lep odziv ob pritisku, hkrati pa tipke niso tako glasne, da bi prekinile vsak pogovor na LAN zabavah. RGB osvetlitev je seveda nepogrešljiva, nastavitve osvetljave pa lahko spreminjate preko programske opreme G Hub, tipkovnica pa na svoj notranji pomnilnik omogoča shranjevanje razne tipe statične osvetlitve.

Tipkovnica vsebuje GX-Brown stikala in je tipa TKL.

V prenovljeni izdaji se lahko veselite tudi prepoznavne modro-zlate kombinacije, ki je prepoznaven znak igre League of Legends.

G Pro tipkovnici dela družbo odlična miška G Pro Wireless, ki bo izpolnila želje vsakemu, ki bi rad pod roko držal dobro in odzivno miško, brez da bi se zraven zapletal v kable.

Brezžična miška je elegantna, dokaj majhna in tehta vsega 80 gramov, krasi pa jo napredni Hero 25k senzor, ki omogoča občutljivost DPI-ja vse do številke 25.600. Vse skupaj boste na miški našli 8 gumbov, kar vključuje tudi pritisljivo kolesce, na spodnji strani miške pa najdete predalček, kamor lahko elegantno skrijete USB sprejemnik, če boste slučajno miško vzeli na pot. Bonus pri vsemu skupaj je izjemna baterija, saj boste miško ob izklopljeni RGB osvetlitvi lahko uporabljali tudi do 60 ur, preden jo bo zopet treba pripeti na napajanje.

Miška G Pro Wireless je ekstremno lahka, a je hkrati zmogljiva.

Tudi miška je odeta v prepoznavne barvne kombinacije League of Legendsa, na desnem miškinem gumbu pa si boste lahko prebrali tudi logotip igre.

Veterani League of Legendsa boste znali povedati, da posameznikova moč ne šteje veliko, če nimaš ob sebi uigrane ekipe. Za lažjo koordinacijo bodo tako poskrbele slušalke Pro X, ki jih preko odličnih PRO-G 50 mm gonilnikov ne odlikuje samo dober zvok, ampak tudi udobnost. Slušalke so dovolj velike, da se vaši uhlji ne bodo počutili ujeti, dobra pa je tudi prepustnost zraka, tako da ob igranju v vročih prostorih ne boste čutili polzenja znoja po nosu in se boste tako lažje osredotočili na igro. K vsemu temu lahko dodate še odlični mikrofon z Blue Voice tehnologijo, ki poskrbi za dobre in jasno izgovorjene strateške ukaze.

Slušalke so izjemno udobne, v paketu pa dobite še dodatni par blazinic.

Tudi Pro X slušalke so dobile lepotni tretma. Prevladuje modra barva, ki jo ob robovi prekinjajo zlati odtenki, na vrhu slušalk pa lahko najdete vtisnjene besede League of Legends, prav tako pa se vsaka od slušalk ponaša z vidnim logotipom igre.

Ponudbo zaključuje še ogromna podlaga G840 XL, velikosti 400 x 900 mm. Zadeva je dovolj velika, da jo zlahka razprostrete čez celo mizo. Veliko platno se ponaša z dobro površino za slednje miškinih gibov, zbiratelji pa boste zagotovo navdušeni nad prelestno pokrajino Runeterre. Za bonus je Logitech dodal še prelestno poslikano tubo, v katero lahko zvijete podlago in jo tako priročno prenašate med LAN zabavami.

Prelepa podlaga je dovolj velika, da prekrije pošten del vaše mize.

Logitech je z novo kolekcijo periferije dostavil LoL igralcem ravno tisto, kar hočejo: kvalitetne izdelke, z dobrimi karakteristikami, ki od vas ne bodo zahtevali celega premoženja. Takšna igralna postaja je preprosto čudovita za ogled in otip in ko se bodo LAN zabave zopet začele leta 2027, boste nase privlekli cel kup poželjivih pogledov, ki vam bodo dvignili samozavest in vam tako pomagali do boljših rezultatov v igri.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime