Tesla pri svojih avtih ponuja tudi mikrofone za karaoke

Avtomobili bodo kmalu postali pravo medijsko središče v katerega se bomo lahko usedli in zabavali, brez da bi se morali sploh voziti. Na tem področju je veliko sprememb naredilo podjetje Tesla, ki preko svojih ogromnih zaslonov ponuja tudi igranje iger tipa Cuphead in The Witcher 3, zdaj pa so se odločili svoje voznike zabavati tudi preko karaok.

Tesla je tako v prodajo poslala mikrofone TeslaMic, ki se povežejo z Leishi KTV vmesnikom in tako lahko izberete različne skladbe in se spravite v karaoke petje. Ob nakupu paketa TeslaMic dobite dva mikrofona, tako da lahko skupaj s svojim zmenkom kakšno zajodlate, pametno pa bi bilo, da pred tem najprej nekje parkirate.

TeslaMic stane nekje 160 €, a na žalost je trenutno dostopen samo na Kitajskem. Če se vam morda zadeva zdi neumna, potem imate očitno drugačne poglede od Kitajcev, ki so na uradno trgovino navalili masovno in spletna stran se zaradi prekomernega obiska ruši že od začetka prodaje.

Tesla je dva tedna nazaj vložil patent za prodajo avdio izdelkov tudi na teritoriju ZDA, tako da se znajo TeslaMici pojaviti tudi kje drugje, kot pa samo na Kitajskem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime