Netflix je končno omogočil brisanje serij iz seznama “Continue Watching”

Ko zaženete Netflix vas pod naslovom “Continue Watching” najprej pozdravijo serije, ki ste jih pred kratkim opustili in s stiskom enega gumba se lahko tako hitro vrnete v nadaljnje gledanje serije ali pa filma. A tu se pojavi problem, saj v tej vrstici najdemo tudi zadeve, ki smo jih samo na hitro zagnali, videli da zadeva ni za nas in smo tako posledično zapustili gledanje. Vendar pa je težava v temu, da serija še vedno stoji tam in Netflix zaradi nekega čudnega razloga vse do sedaj ni omogočal brisanja vnosa.

netflix

Zadeva je še posebej problematična za vse tiste, ki smo kdaj pogledali kakšen del zadeve, ki se je drugače v javnosti sramujemo in ko pred televizor nato povabiš prijatelje, morda ne bi ravno želel vsem povedati, da naravnost obožuješ gledati Emily in Paris.

Netflix je zdaj to težavo končno odpravil in uporabniki lahko zdaj pod možnostmi za predvajanjem in ali pa všečkanjem kakšnega dela najdejo tudi novi gumb Remove from row, ki zadeva preprosto in neboleče odstrani iz vašega seznama za nadaljnje gledanje. Zadeva je na voljo na brksalnikih in tudi aplikacijah – pri slednjih najprej izberete serijo in nato pod možnostjo za avdio in podnapise izberete opcijo “Remove from Continue Watching”.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime