Path of Exile z novim dodatkom dosegel rekordno število istočasnih igralcev

Razvijalec Grinding Gears nas je s svojo igro Path of Exile začel zabavati leta 2013 in takrat je bila zadeva videti kot nekakšna brezplačna različica Diabla 3, le da je bila neprimerno bolj igralno globoka. Obe igri danes še vedno dobivata novo vsebino, a tehtnica se je pošteno prevesila na stran Path of Exila, ki ne dobiva samo nove sezone, ampak cele razširitve in zadnja od teh, Siege of the Atlas, je izšla nedavno nazaj.

Nov dodatek se osredotoči predvsem na sam konec igre, kjer si igralci želijo največ izziva. Zdaj si bodo zaključek igre prilagodili svojim željam in tako se bodo spopadali s sovražno favno in šefi, ki si jih želijo največ gledati na zaslonu. Grinding Gears je seveda doprinesel tudi nekaj novih nevarnosti in ti sta prišli v obliki dveh ultra težkih šefov The Searing Exarch in Eater of Worlds, ki sta ju najbolj napredni igralci že pokončali in to povsem samostojno, brez pomoči drugih.

Siege of the Atlas je bil za razvijalca očitno ogromen uspeh. Kot prvo je bil zagon dodatka povsem neproblematičen in igralci so se čudili dejstvu, da niso v prvem dnevu zaznali nobenih težav s povezovanjem ali pa padcev strežnikov. To je bilo vsekakor pričakovano, saj je Siege of the Atlas v igro prinesel cel kup novih igralcev in na koncu je bil dosežen tudi nov rekord, saj se je istočasno v igranju zabavalo 270.260 igralcev.

Več o spremembah, ki jih prinaša dodatek, si lahko preberete na uradni strani, igra pa vas skupaj z dodatkom čaka brezplačno na Steamu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime