Futurama se vrača in dobiva novo sezono

“Good news, everyone”, so besede, ki so se v spomin vtisnile vsakemu, ki je na začetku tisočletja spremljal televizijo in očaran strmel v epizode animirane serije Futurama. To je ustvarila ustvarjalna naveza Davida X. Cohena in Matta Groeninga, ki sta želela poleg Simpsonovih narediti tudi nekaj povsem novega. Tako je nastala Futurama, a ta za razliko od Simpsonovih, ni imela tako lahkega življenja.

Serija je bila namreč po štirih sezonah preklicana, a si je vmes nabrala zveste privržence, ki so zahtevali njeno vrnitev. To se je nato tudi zgodilo v podobi štirih filmov, ki so bili nato predelani v peto sezono. Nato je zopet nastopilo zatišje, dokler ni Comedy Central med letoma 2010 in 2013 zopet spočel dve sezoni in veliko nas je verjelo, da je bil to tudi dokončni zaključek serije.

A zmotili smo se, saj je pretočni servis Hulu, ki si ga zdaj lasti Disney, včeraj napovedal povsem novo sezono, ki naj bi še tam mesec začela s produkcijo, na televizijah pa jo bomo gledali naslednje leto. Za novo sezono zopet stojita David in Matt, ki sta nad njo naravnost navdušena, enako pa so veseli tudi glavni zvočni podajalci. Vračajo se vsi naši stari junaki, ki jih bodo zopet uglasili Billy West, Katey Sagal, Tress MacNeille, Phil LaMarr in David Herman. Žal pa tu niso vsi. Manjka namreč John DiMaggio, ki je poskrbel za glas Benderja. Kaj je razlog njegovega izostanka še ni znano, govorice pa pravijo, da produkcija upa tudi na njegovo vrnitev, saj bodo drugače vlogo Benderja morali podeliti komu drugemu. John na pozivanja oboževalcev ni gluh in je na Twitterju namignil, da je trenutno v pogajanju, tako da držimo fige na vrnitev dobrega, starega Benderja.

Problem za Slovence je trenutno dejstvo, da pretočni servis Hulu pri nas še ni na voljo, vendar pa se bo to spremenilo še letos. Disney bo namreč Hulu katalog splavil tudi v Evropi in to v podobi pretočnega servisa Star. Ta je v nekaterih evropskih državah že na voljo, Slovenci pa naj bi dostop dobili nekje v sredini 2022, kar bo ravno pravi čas za ogled vseh preteklih epizod Futurama, tako da bomo pripravljeni za povsem novo sezono.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime