Mario Kart 8 Deluxe bo prejel 48 predelanih dirkaških prog

Nintendo je včeraj zagnal novo predstavitev Direct in veliko igralcev je držalo fige, da bo založnik najavil povsem novi Mario Kart. Ta franšiza je svoj zadnji del dobila davnega leta 2014, ko je Mario Kart 8 izšel za konzolo WiiU, tega pa je nato Nintendo predelal še za Switch v podobi Deluxe.

Čeprav je devetica zagotovo v razvoju, Nintendo še ni zaključil z dodajanjem vsebine za osmi del. Ta je trenutno najbolj prodan naslov na Switchu, zato niti ni čudno, da želi založnik iz njega izcuzati še poslednji možni evro.

V te namene so napovedali sezonsko prepustnico Booster Course Pass, ki bo v igro prenesla kar 48 predelanih prog iz prejšnjih Mario Kartov. Te proge bodo izšle v šestih valovih, vsak od njih pa bo vseboval osem predelanih dirkaških izzivov. Prvi val prihaja 18. marca, vseboval pa bo proge kot so Tokyo Blur iz Mario Kart Toura, Choco Mountain iz Mario Karta 64 in Coconut Mall iz Mario Karta Wii. Valovi se bodo nato nadaljevali skozi mesece, zadnji sklop pa bomo prejeli ob koncu naslednjega leta.

Booster Course Pass bo zase zahteval 24,99 € in je že na voljo za prednaročilo, vsi naročniki servisa Nintendo Switch Online+ pa boste zadevo prejeli brezplačno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime