Mr. Bean se je znašel sredi igre Half-Life 2

YouTuber eli_handle_b․wav je do svojih nekaj tisoč naročnikov prišel na precej unikaten način. Možakar je namreč specializiran v uporabi video urejevalnikov in tako mu je v preteklosti uspelo filmske in televizijske junake uspelo preseliti v svet iger, vse skupaj pa mu je uspelo zaviti v lepo dozo humorja.

Njegov zadnji poskus je preselil nerodnega Mr. Beana, ki se v naših krajih imenuje Gospod Fižolček, v nevarno futuristično mesto City 17, katerega smo leta nazaj spoznali v igri Half-Life 2. Bean gre skozi podobno pot kot junak Gordon Freeman, tako da mora na začetku pobrati pločevinko, nato mora s čolnom ubežati vojski Combina, se izogibati nevarnim Antlionom, na koncu pa reši Alyx in to popolnoma nag.

Zadeva je presneto smešna in odlično vpeljana v svet Half-Lifa 2, kot rečeno pa to ni edini takšen izdelek izpod rok tega YouTuberja. Njegov kanal vsebuje vrsto takšnih posnetkov, saj je Mr. Bean kak mesec nazaj obiskal Cyberpunk 2077, njegov najboljši izdelek pa je morebiti selitev Austina Powersa v svet Mass Effecta.

To tudi ni edini takšen YouTuber, saj nas na podoben način zabava tudi Pertinax, ki je specializiran v selitvi Sopranovih v svet Skyrima. Ko Tony Soprano prvič naleti na zmaja je eden od posnetkov, ki vas zna nasmejati do solz – še posebej pri temu posnetku navduši konec, ko izmozgani Tony iz plašča potegne stekleničko za obnovo vzdržljivosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime