No Man’s Sky dobil večjo posodobitev, ki je predelala bojevanje

Razvijalcu Hello Games je treba čestitati, saj ni veliko studiev, ki bi 6 let po izidu igre, tej še vedno dodajali nove posodobitve in vsebino in to popolnoma brezplačno. Igra je danes tako povsem drugačna od svojih ranih začetkov, a Hello Games svojega dela še ni zaključil. Tudi v leto 2022 so zakorakali pogumno in včeraj vpeljali novo posodobitev Sentinel, ki je v igro pripeljala večjo prenovo mehanik bojevanja.

Posodobitev je več kot dobrodošla, saj se No Man’s Sky na tem področju ni preveč spremenil in bojevanje ni bilo nikoli vznemerljivo. Ravno ta vidik poskuša popraviti nova posodobitev, saj želi streljanje narediti bolj dinamično in akcijsko, igralcem pa dodati občutek, da njihova orožja dejansko imajo nek učinek na sovrage.

Poleg prenove že obstoječih pokalic, je Hello Games v igro vpeljal cel kup novih ofenzivnih in defenzivnih igračk. Morda najbolj zabaven je ogromen Neutron Cannon, temu pa dela družbo naprava, ki vas lahko v hipu naredi nevidnega.

Nekaj dodelave je doletelo tudi nasprotnike, specifično robotske Sentinele, ki zdaj lahko mečejo granate, se na vas spravijo s plazmatskimi metalci ognja in se zaščitijo preko energetskih ščitov. V pomoč lahko vpokličejo nadležne leteče drone in celotno gledano bodo zdaj strelskih obračuni proti njim nekaj veliko bolj napetega.

Sentinel posodobitev zaokrožijo še nove misije, ki se bodo vrtele okoli korenin Sentinelov, na voljo pa je tudi nova časovno omejena naloga Exobiology Expedition, ki vam bo prinesla unikatne, čeravno povsem kozmetične nagrade.

Posodobitev je zdaj že na voljo za vse sisteme, šef studia Sean Murray pa je potrdil, da Hello Games še zdaleč ni zaključil s posodobitvami za No Man’s Sky.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime