Stranger Things bo svojo 4. sezono razdelil na dva dela, premiera nastopi 27. maja

Serija Stranger Things je bil eden od tistih prvih resnejših izgovorov, da se naročnina na Netflix dejansko izplača, saj je šlo za originalno novo vsebino, ki nas je vrnila v retro obdobje osemdesetih. Zadeva je vsebovala širok nabor dokaj neznanih igralcev, ki so od takrat našli srečo tudi drugod po Hollywoodu, najstniška zasedba pa je od prve sezone šla skozi puberteto in je pošteno zrasla.

To je povzročilo kar nekaj težav med snemanjem, k čemur dodamo tudi komplikacije glede koronavirusa. Producenti in scenaristi so se morali tako spopasti z unikatnim miksom odraščajočih igralcev in zgodbe, ki je morala zaradi tega delati velike časovne preskoke. 4. sezona serije je bila tako v nastajanju kar tri leta, tako da so naši junaki zdaj že praktično odrasli ljudje, ki so se preselili na različne konce sveta.

Nova sezona bo tako sledila Willu in Eleven, ki zdaj živita v Kaliforniji, vmes pa se bomo preselili tudi v Rusijo, kjer bo svoje vragolije izvajal Hopper. Vse to bo seveda začinjeno z dobro merico nadnaravnega, ki je bil od vedno pečat te serije.

Netflix je sicer že dolgo obljubljal, da se bo Stranger Things vrnil še letos, zdaj pa smo dobili tudi dokončen datum. Nova sezona se bo premierno vrnila 28. maja, a bo razdeljena na dva dela. Drugi del nas bo pričakal 1. julija, razlog za delitev sezone pa je njena velikost, ki je skoraj še enkrat večja od prejšnje.

Ustvarjalci serije so še potrdili, da bo 5. sezona serije tudi njena zadnja, a da obstaja možnost za snovanje ločenega odvrtka, ki bo prav tako povezan v skrivnosti svet Stranger Thingsa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime