Fallout 76 bodo to pomlad napadli zlobni vesoljci, večja razširitev prihaja jeseni

Bethesda v Fallout 76 še vedno dodaja novo vsebino, kar je za Fallout navdušence vsekakor dobra novica, saj je peti del verjetno še slabo desetletje stran. Tako bomo tudi v letu 2022 dobili kar nekaj novih avantur znotraj obsežne mape Appalachie, prva od teh pa prihaja to pomlad.

Imenovala se bo Invaders From Beyond, Bethesda pa je pred kratkim podelila nekaj novosti glede te posodobitve, ki ima zdaj tudi okviren datum izida. Proti zlobnim vesoljcem bomo bili bitko enkrat spomladi, takrat pa bomo dobili tudi možnost nabiranja nove valute Score, ki nam bo prav prišla za odklepanje novih nagrad. V pomladi se bo začela tudi nova, že 8. sezona igre, ki bo tokrat nosila ime A Better Life Underground.

Fallout 76

Poleti nas čaka nova vsebina v podobi Test Your Metal, tako da se bomo lahko bojevali proti raznim robotom znotraj aren. Poletje bo tudi čas za 9. sezono, a ta zaenkrat še nima imena.

Tista prava poslastica prihaja jeseni, saj bo takrat izšla razširitev The Pitt. Obiskali bomo uničeno mesto Pittsburgha, ki smo enkrat prej videli že znotraj igre Fallout 3. Ta dodatek bo s sabo prinesel povsem nove štorijalne misije, zato ga veliko ljudi postavlja ob boku razširitvi Wastelanders, ki je pošteno predrugačila obliko igre.

Na koncu bomo pozimi čaka še nova avantura v obliki dogodka Nuka World on Tour, kjer bo na mapo prispel tudi povsem nov šef, hkrati pa bo zaključek leta 2022 uvedel tudi 11. sezono igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime