ELEX 2 v napovedniku predstavi nove nevarnosti Magalana

Razvijalec Piranha Bytes je po petih letih tik pred tem, da na police trgovin pošlje nadaljevanje igre ELEX. Ta je leta 2017 naletela na dokaj mlačen sprejem, a skozi leta si je igra nabrala kar nekaj privržencev, Piranha Bytes pa je na račun svojih Gothic iger še vedno eden od najbolj popularnih razvijalcev znotraj Stare celine.

Včeraj smo dobili nov napovednik, ki malce bolje predstavi vse nove nevarnosti sveta Magalan. Glavno vlogo bo zopet nosil Jax, ki je zaradi nekega razloga tudi tokrat izgubil vse nabrano bogastvo in izkušnje iz predhodnika, tako da bo svoje novo potovanje začel brez opreme, z bukovo palico za orožje.

No, tokrat nas vsaj ni zadela amnezija, kar je bil prijem, ki se ga je Piranha Bytes zelo rada posluževala. Jax se bo moral zopet iztrenirati, saj svetu preti nova nevarnost, ki je prišla iz neba, Magalan pa na njo niti približno ni pripravljen, saj so različne frakcije zopet tukaj in med sabo so skregane bolj kot pa kadarkoli prej.

Glede na napovednik bo ELEX 2 obdržal vse prijeme predhodnika in bo te samo nadgradil. Bojevanje s hladnimi orožji je videti malce izboljšano, prav tako streljanje z lokom in plazmatskimi puškami. Po novem bo Jax lahko uporabil tudi nekaj priročne magije, morda največja nadgradnja pa se tiče izboljšanega raketnega nahrbtnika, ki ga bomo lahko izpopolnjevali in če se bomo na začetku lahko v zrak dvignili samo za nekaj sekund, bomo lahko kasneje švigali po zraku kot Super-Man.

Zanimivo je tudi to, da napovednik omeni različne kompanjone, ki se nam bodo lahko pridružili na delu naše avanture. Glede na specifično izbrane besede zna to pomeniti, da morda ob sebi ne bomo imeli ves čas enega spremljevalca, kot je bilo to v predhodniku, ampak bo to povsem samostojna avantura.

Vse skupaj je videti hudo zanimivo in če ste privrženec tega nemškega razvijalca, potem razočarani skoraj zagotovo ne boste. ELEX 2se bo v trgovinah pojavil že 1. marca, na Steamu pa se prodaja po znižani ceni 44,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime