Nintendo uradno napovedal Pokemon Scarlet in Pokemon Violet

Igra Pokemon Arceus je v naših spominih še vedno sveža, Nintendo pa se že pripravlja za izstrelitev naslednika, ki bo tudi prvi z 9. generacijo Pokemonov. Založnik je tako včeraj napovedal igro Pokemon Scarlet in Pokemon Violet preko napovednika, ki pokaže tudi nekaj utrinkov znotraj igre.

Napovednik pokaže novo mesto ter tri nove začetne Pokemone, ki se tokrat ne bodo imenovali “starterji” ampak “partnerji”. Trojica novih Pokemonov zastopa barve različnih elementov. Tu je Sprigatito, ki je travnata mačkasta različica Pokemonov, Fuecoco spominja na ljubkega krokodila, ki zastopa ogenj, na koncu je pa tu še račkasti Quaxly, ki seveda nosi barve vode.

pokemon

Kakšnih dodatnih informacij glede prenovljenih igralnih mehanik nismo prejeli, vemo pa, da na novi igri še vedno dela razvijalec Game Freak in da bo Pokemon Scarlet in Pokemon Violet izšel še enkrat v 2022.

Nintendo poleg tega dela na še enem Pokemon naslovu in sicer nasledniku Detective Pikachuja, ki je bil sprva napovedan leta 2019, a od takrat o njem nismo slišali ničesar. To tišino je zdaj prekinil razvijalec Creatures Inc. in sicer na svoji uradni strani, kjer je eden od programerjev potrdil delo na projektu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime