GTA: The Trilogy prejel ogromno posodobitev, ki popravi cel kup tekstur

Rockstar si pri predelavi iger GTA 3, Vice City in San Andreas ni nakopal veliko privržencev. Razvoj je bil zaupan nekemu tretjemu studiu in ti so bili bolj slabo plačani, tako da je bil končni rezultat pravi polom, ki pa se je zaradi slavnega imena vseeno zelo dobro prodal. Rockstar bi sicer lahko vse skupaj pustil pri miru, a pri njem smo vseeno našli nekaj srca, saj se je razvijalec zaobljubil, da bo zadevo popravil, plod te prisega pa je nedavno izdana posodobitev.

Ta je res velika in vsebuje celo listo popravkov, ki bi se najbolje počutila v Excelovi razpredelnici in si jo lahko v celoti preberete na uradni strani. Zanimivo pri teh popravkih je njihova podrobna razlaga, saj se jih veliko tika specifičnih tekstur, ki jih je pred tem v višjo ločljivost spravila umetna inteligenca, a ta dela ni opravila popolno, tako da je zadaj ostalo ogromno slovničnih napak.

Te je moral Rockstar zdaj ročno popraviti, zraven pa se je lotil tudi nekaterih hroščev, ki so bodisi prekinili igralno izkušnjo ali pa so izpadli preprosto smešno. Zdaj denimo v Vice Cityjevi misiji Hit the Courier znotraj tovarne ne bo več padal dež, v San Andreasu pa je bila popravljena frizura z imenom High Fade.

Posodobitev je zdaj že na voljo za prenos na vseh platformah in morda je zdaj končno res napočil čas, da spomine podoživimo na pravi način.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime