Tiny Tina’s Wonderlands prejela 20 minut novega igranja

Oboževalci franšize Borderlands se boste lahko kmalu pozabavali v povsem novem delu, čeprav ta ne bo Borderlands 4. Slednji je sicer zagotovo v izdelavi, a še pred tem se bomo pozabavali v samostojni igri Tiny Tina’s Wonderlands, ki bo post-apokaliptično pokanje in iskanje zakladov preselila v bolj fantazijsko okolico.

Tako se bomo znašli znotraj namizne igre Bunkers and Badasses, ki je nekakšna Borderlandsova različica D&D-ja, glavno besedo pri naši avanturi pa bo nosila Tiny Tina. Sama akcija je sicer dokaj tipični Borderlands, a vseeno bomo v igralni formuli naleteli na nekaj pomembnih razlik.

Te lepo nakaže novi, kar 20 minut dolg napovednik, ki nas najprej postavi na interaktivno mapo, kjer naše junake spremljamo iz izometričnega pogleda. Naša odprava si najprej poišče zadajalca nalog, ko pa se sprehodimo do končnega cilja, se pogled elegantno preseli v prvoosebnega in zabava se lahko začne.

Kot rečeno, ta na prvi pogled od Borderlands formule ne odstopa kaj preveč, tako da bomo še vedno veliko streljali, se izmikali izstrelkom in poslušali zvočne vrstice črnega humorja. Za popestritev bodo poskrbeli različni igralni razredi, ki jih bo tokrat pest, vsak od njih pa bo ponujal različen pristop do igranja. Clawbringer je denimo tipični tank, ki se zanaša na zamahovanje kladiva, Stabbomancer pa je zmikavt, ki največ škode povzroči iz zasede. Tako se boste morali pri igranju morali zanašati tudi na posebne sposobnosti, ki lahko hitro spremenijo potek bitke, za dodatno zabavo pa bodo poskrbela tudi orožja, ki bodo tokrat nekam bolj unikatna.

Na koncu igralnega posnetka lahko vidimo tudi spopad s šefom, ki sicer ni videti preveč težak, a igranje je vseeno videti zabavno, še posebej če se v to avanturo podate še s kakšnim prijateljem.

Tiny Tina’s Wonderlands izide še ta mesec in na konzolah in PC platformi Epic Games jo bomo lahko igrali že 25. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime