Tale modifikacija za Elden Ring vam omogoča pavziranje igre

Elden Ring se sicer od prejšnjih igrah razvijalca FromSoftware v nekaterih pogledih pošteno razlikuje, saj je tole njihov prvi naslov v odprtem svetu, a sama sredica ostaja ista in se vrti okoli igralnih mehanik iger Dark Souls.

To pomeni brutalno nevaren in neizprosen svet, kjer se nevarnost skriva za vsakim ovinkom in nikjer nisi varen. V skladu s tem si ne morete res privoščiti počitka kjerkoli in kadarkoli, saj igre ni zmožno zapavzirati. Ta funkcija bi nam prišla hudo prav, še posebej sredi kakšnega šefovskega obračuna, ko se preprosto moraš malce odpočiti in zbrati misli, preden se spet spustiš v pretepanje.

Pavziranje pa bi prišlo prav tudi v bolj praktičnem smislu, saj nas kdaj zmotijo dejavniki iz resničnega življenja in takrat moraš preprosto takoj odnehati z igranjem in če si ravno sredi akcije, to pomeni zagotovo smrt.

K sreči so tu na pomoč priskočili modderji in za PC si lahko zdaj prenesete modifikacijo, s preprostim imenom Pause the Game. Namestitev je preprosta, za uporabo pa samo stisnete tipko P in igra se zapavzira, z isto tipko pa nato zopet sprožite akcijo. Zadeva zaenkrat ne podpira igralnih ploščkov, tako boste za uporabo nujno ob strani potrebovali tipkovnico, a avtor modifikacije pravi, da se zna kmalu zgoditi tudi podpora za kontrolerje.

Na žalost zadeva ni idealna, saj modifikacijo lahko uporabljate samo v načinu brez mrežne povezave. Delovanje se namreč zanaša na DLL datoteko, uporaba te pa onemogoči Easy Anti-Cheat zaščito, kar hkrati onemogoči internetno povezovanje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime