Bullet Train – akcijski film v katerem se na vlaku pretepa Brad Pitt – dobil prvi napovednik

Hollywood nam bo poleti dostavil eno pošteno akcijado, kjer nam ne bo treba preveč razmišljati in se bomo lahko samo prepustili bombastičnim učinkom na filmskem platnu. Prihajajoči film sliši na ime Bullet Train, zgodba pa bo na hitri japonski vlak postavila skupino vrhunski morilcev, ki bodo nato drug drugemu poskušali izmakniti življenje.

V glavni vlogi bo nastopal Brad Pitt, film pa nastaja pod režiserskimi rokami Davida Leitcha, ki se je podpisal pod filme kot so Deadpool 2 in nazadnje Nobody. Leitch si je oblikoval že nekakšen svoj stil snemanja, ki v nekaterih pogledih malce spomni na Tarantina in Bullet Train vas zna v napovedniku spomniti na filme Ubila bom Billa.

Čaka nas kar nekaj pretepaških sekvenc, v katerih ne bodo pele samo pesti, ampak tudi kovčki in katane. Pitt je te dni že malce star, a očitno se še vedno zna dobro premikati, seveda pa bo vse skupaj pospremljeno z veliko CGI učinki. Vsaj enkrat bomo med gledanjem pretepaških sekvenc pogledali tudi izven vlaka, film pa je v bistvu adaptacija knjige Maria Beetle, ki jo je spisal Kōtarō Isaka.

Bullet Train se bo predvajal samo v kinih, tam pa ga bomo gledali on 15. julija dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime