Netflix bo spočel interaktivni kviz Trivia Quest

Pretočni servis Netflix se od sorodnih ponudb razlikuje tudi po temu, da na njihovi platformi ni možno samo spremljanje filmov in serij, ampak da se lahko poigramo tudi s čim bolj interaktivnim. S takšno zabavo so začeli že leta nazaj, ko so v 2018 na trg poslali interaktivni film Black Mirror: Bandersnatch, pri katerem smo lahko sprejemali različne odločitve, to pa je nato vplivalo na razvoj filma.

Trivia Quest je naslednji korak tosortne zabave, saj gre za zadevo, ki zna pozabavati celo družino ali pa skupino prijateljev, ki si med gledanjem kakšne serije želi malce drugačne izkušnje. Trivia Quest je tako v bistvu dokaj preprost kviz, v katerem bomo z daljincem izbirali odgovore med A in D ter si tako prislužili točke in odklepali zgodbo.

Trivia Quest bo namreč vseboval tudi neko okvirno štorijo, ki se bo vrtela okoli Willyja, ta pa bo poskušal rešiti prebivalce Trivia Landa izpod rok zlobnega Evil Rockyja, ki si želi nakopati vse znanje sveta.

Vprašanja se bodo nanašala na filmski, zgodovinski, geografski, športni in igričarski svet, zadaj pa bomo gledali unikatne animacije, ki se bodo napajale iz Netflixovih lastnih licenc, kot je denimo serija Stranger Things.

Čaka nas 30 epizod, vsaka od njih pa bo vsebovala 24 vprašanj, ki bodo nadaljnje razdeljena na lahka in težja vprašanja.

Zabava se bo začela 1. aprila, nato pa bomo skozi cel mesec prejeli eno novo epizodo. Trivia Quest bomo lahko igrali na brskalniku, telefonih, tablicah in tudi televizorjih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime