Pathfinder: Wrath of the Righteous dobil prvi DLC in igralci niso navdušeni

Pathfinder: Wrath of the Righteous velja za eno najboljših RPG izkušenj lanskega leta, ruski razvijalec Owlcat Games pa je včeraj nenadoma izdal prvi DLC The Inevitable Excess. S tem je malce presenetil igralce, saj je DLC izšel prej kot predvideno, pospremila pa ga je tudi ogromna posodobitev, ki je popravila cel kup hroščev.

Razširitev je namenjena samo likom, ki so vsaj stopnje 20, preseli pa nas v ločeno dimenzijo Axis, ta pa se nahaja znotraj gromozanske ure. Inevitable Excess se ukvarja z zadevami, ki jih sicer ne najdemo sredi srednjeveške pokrajine Golarion, zato se boste igralci sprehajali skozi veliko bolj bizarne in nenavadne okolice ter se spoprijemali z bitji, ki jih prej še niste srečali. Svet Golariona se je namreč zaradi vsega tega začel razpadati in na vas je, da odkrijete glavnega zlikovca in se tega na koncu tudi odkrižate.

Na žalost pa se zdi, da DLC med igralci ni bil ravno dobro sprejet. Na Steamu se dodatka drži ocena Mostly Negative, igralci pa se pritožujejo, da ima zadeva bolj malo dejanske vsebine, saj v glavnem rešujemo slabo zamišljene uganke, medtem ko kakšnega bojevanja ali pa razvoja likov ni na spregled.

Inevitable Excess zase zahteva 12,99 €, vključen pa je tudi v paket sezonske prepustnice.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime