Cat Cafe Manager vas postavi v vlogo lastnika mačje kavarne

Menedžerskih simulacij nam sicer ne manjka, a ne pomnimo, da bi se kdo spustil v raziskovanje vseh skrivnosti in trikov upravljanja mačje kavarne. Ravno to poslanstvo si je izdal nedavno napovedani Cat Cafe Manager, ta pa je skladno z napovedjo prejel tudi prvi igralni napovednik.

Razvijalec Roost Games nas bo poslal v vasico Caterwaul Village, tam pa bomo morali obuditi družinsko tradicijo in zopet vzpostaviti mačjo kavarno in v njo privabiti stranke, ki se ne bi radi samo pogreli ob dobri kavi, ampak bi hkrati za ušesom počohljali kakšnega kosmatičnka.

Mačk za naš novi posel ne bo manjkalo, a za uspeh kavarne to ne bo dovolj. Za njih bo treba tudi skrbeti in poleg hranjenja bomo vsake morali počistiti kakšno mlakužo urina ali pa sprazniti WC. Ko se ne bomo ukvarjali s kosmatinčki, bomo probali očarati lokalne prebivalce, opremljali bomo samo kavarno s tapetami in novimi sobami in poskušali zaslužiti dovolj cvenka za nakup novih štirinožcev.

Same mačke bomo lahko tudi stopnjevali in jim s tem izboljševali lastnosti, sprehodili pa se bomo lahko tudi gozd in se tam spogledali s skrivnostnim oltarjem.

Cat Cafe Manager je videti dokaj zanimivo in zna biti še posebej privlačen vsem mačjeljubcem. Ti bodo igro lahko zagnali od 14. aprila dalje, na Steamu pa si igro lahko dodate pod seznam želja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime