HBO Max zdaj na voljo v Sloveniji

Današnji Dan žena je pomemben, saj se ga ni veselil samo nežnejši spol, ampak tudi možakarji, ki so potrpežljivo čakali, da Netflix v Sloveniji dobi nekaj konkurence. Usodni datum je zdaj končno prispel in pretočni servis HBO Max je končno zaživel tudi pri nas.

HBO je bil sicer pri nas dostopen že prej in sicer preko servisa HBO GO, a ta bo zdaj počasi potonil v pozabo, saj ga bo povsod nadomestil Max. Prenovljeni pretočni servis s sabo ne prinaša samo prenovljenega uporabniškega vmesnika, ampak tudi cel kup nove, prej nedostopne vsebine. Tako si boste lahko zdaj ogledali ponudbo založnika Warner Brosa, Cartoon Networka, DC-ja in HBO-jeve originalne produkcije.

HBO Max se od Netflixa razlikuje v marsičem, a verjetno največ šteje njegova predanost lokalizaciji. Sam uporabniški vmesnik je preveden v slovenščino, prav tako pa lahko pri filmih in serijah vklopimo slovenske podnapise, kar zna priti hudo prav vsem tistim, ki v angleščini niso dobro podkovani. HBO podpira tudi nekaj slovenske produkcije, a zdi se, da je ta trenutno manjša kot na HBO GO-ju – med zavihkom lokalnih izdelkov je izstopal le dokumentarec Houston, imamo problem!.

HBO Max do konca marca ponuja posebno akcijsko ceno, saj si lahko mesečno naročnino privoščite samo za 4,66 €, ta cena pa bo veljala vse do prekinitve naročnine iz strani uporabnika. To je dobra ponudba, saj lahko na enem računu ustvarite 5 profilov, naenkrat pa lahko vsebino spremljajo trije uporabniki.

HBO Max je na voljo preko brskalnika, na voljo pa so tudi aplikacije za televizorje in telefone.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime