The Walking Dead dobiva še eno ločeno serijo Isle of the Dead

Televizijska hiša AMC očitno poskuša iz franšize The Walking Dead ustvariti nekakšen multiverzum, ki bi spominjal na tistega Marvelovega, ki nato z vsakim novim filmom podira rekorde obiskanosti kinodvoran. AMC je tako v zadnjem letu najavil kup ločenih projektov, medtem ko še vedno vzdržuje in dopolnjuje stare serije.

Originalni Živi mrtveci se sicer te dni poslavljajo in trenutno se po televiziji vrti druga polovica 11. sezone, ki bo hkrati tudi zadnja. A brez skrbi, saj The Walking Dead vsebine ne bo zmanjkalo. Serija Fear the Walking Dead je stopila že v svojo 7. sezono, dobili smo tudi mladostniški odvrtek The Walking Dead: World Beyond, naslednje leto pa nas čaka še antologija enournih epizod Tales of the Walking Dead. Prav tako je AMC leta 2018 najavil filme, v katerih bi spremljali potovanje lika Ricka Grimesa in ločeno serijo, kjer bosta glavni vlogi igrala Daryl in Carol.

Vsemu temu se bo zdaj pridružila še serija Isle of the Dead. Ta se bo dogajala v New Yorku, spremljali pa bomo življenja starih znancev Maggie in Negana. O zadevi praktično ne vemo ničesar, saj je AMC do sedaj zato napovedal samo preko posterja, ki nosi tiste smešno zapisane besede: “Don’t Dead Open Inside”.

V glavni vlogi se vračata Lauren Cohan in Jeffrey Dean Morgan, serijo pa bo vodil Eli Jorné, ki je pri Živih mrtvecih deloval kot izvršni producent.

Datum izida je postavljen v neznani mesec leta 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime