Dying Light 1 dobil nadgradnjo za konzolo PlayStation 5

Bolje pozno, kot nikoli. Razvijalec Techland je včeraj najavil, da je izvirni Dying Light, ki nas je sprva pozdravil leta 2015, končno prejel tudi nadgradnjo za novo generacijo konzol.

Originalni Dying Light je sicer redno prejemal posodobitve in novo vsebino, a igranje na novih konzolah ni bilo ravno idealno. Igra je tekla pri nizki ločljivosti in se držala meje 30 sličic na sekund, tako da je zadeva na večjih televizorjih izpadla dokaj megleno in za igranje je bil tako najbolj pripraven PC.

Zdaj za lastnike konzol PlayStation 5 teh skrbi ni več, saj je včerajšnja posodobitev s sabo prinesla cel kup optimizacij. Igralci lahko zdaj izbirajo med tremi grafičnimi načini: ločljivosti 1080p pri 60 sličicah na sekundo, Quad High ločljivostjo pri 60 sličicah na sekundo in 4K ločljivostjo pri 30 sličicah na sekundo.

Poleg tega je Techland poskrbel za 25 % večjo mejo izrisovanja sveta, igralci konzol PlayStation 4 pa se prav tako lahko veselijo bolj optimizirane izkušnje. Vse skupaj na koncu zabeli še prenovljena večigralska podpora, ki sloni na storitvah EOS-a, kar pomeni navzkrižno igranje s PC igralci.

Posodobitev je zaenkrat na voljo samo za konzole PlayStation in se bo nekoliko kasneje pojavila tudi na Xbox izdelkih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime