Serija Obi-Wan Kenobi dobila prvi dražilnik

Disney bo kmalu spet razširil svojo asortma izdelkov znotraj vesolja Vojna zvezd, saj je nova serija Obi-Wan Kenobi praktično že tik pred vrati. Kljub temu, da je premiera dobra dva meseca stran, smo o tej novi vojnozvezdni dogodivščini slišali presenetljivo malo, zato se je zdaj Disney malce podvizal in nam končno omogočil vpogled v prvi pravi dražilnik.

Spremljali bomo življenje jedi viteza Obi-Wan Kenobija, ki na planetu Tatooine kot nek zalezovalec spremlja družino Skywalker, ki bo nato v filmih porazila zlobni Imperij. Naloga ni lahka, saj bo Imperij cel čas preiskuje črnine vesolja za še zadnjimi živečimi Jediji in ima za to nalogo posebej iztrenirane Sith Inquisitorje, ki lahko zaznajo delovanje Sile in se znajo tudi pretepati z žaromeči.

K sreči se bomo tokrat celo preselili iz puščavskega Tatooina, ki je bil glavna lokacija zdaj že dveh serij: Mandaloriana in The Book of Bobba Fetta. Med drugim bomo skočili tudi na neonsko obarvane ulice planeta Daiyu, ki malce spominja na ulice Hong Kong, pod bliščem vseh teh luči pa se bodo odvijali nezakonski posli.

Kratki dražilnik česa bistvenega ne razkrije, tako da uspešno opravi svojo nalogo vzbujanja zanimanja za ogled. V videu lahko za nekaj sekund slišimo tudi prepoznavno sopenje Dartha Vaderja, nad katerim bo zopet prevzel vlogo Hayden Christensen.

Premiera serije se bo zgodila 25. maja, kar je točno 45. let po izidu originalnega filma Novo upanje. Zadeva bo na voljo samo preko pretočnega servisa Disney Plus, prva sezona pa bo štela šest epizod. Disney Plus pri nas sicer še ni na voljo, a storitev naj bi to poletje zaživela tudi v Sloveniji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime