Outward: Definitive Edition bo prenovil kampanjo in prinesel nekaj dodatne vsebine

3 leta stara igra Outward je ob svojem izidu precej razdelila mnenja kritikov in igralcev. Nekateri so bili navdušeni nad tem težko RPG preizkušnjo, kjer je vsaka smrt s sabo prinesla tudi nov zaplet igralnih mehanik in svet, ki ga je bilo treba prečkati peš, brez teleportiranja, medtem ko vas je na vsakem koraku čakala nova nevarnost. Spet drugim zadeva ni bila preveč všeč, saj je Outward resda imel širen svet, a je bil ta preveč prazen in bojevanje je za koga znalo biti štorasto in nezabavno. Nam je bila zadeva všeč, a čisto razumemo, če je kdo obupal po prvi uri igranja.

Razvijalec Nine Dots je od izida spočel še dva dodatka The Three Brothers in The Soroboreans in čeprav veliko ljudi predvideva, da razvijalec dela tudi na pravem nadaljevanju, bomo pred tem dobili še predelano različico prve igre. Ta nosi ime Outward: Definitive Edition in je včeraj pokazala prvi vpogled v svoje igranje.

Kakšne res nove vsebine ne bomo dobili, saj je primarni namen Definitive Edition izkoristiti mišice trenutnih konzol PlayStation 5 in Xbox Series X, tako da bo največ poudarka na optimizaciji. Kljub temu pa bo Nine Dots nekoliko spremenil igralno formulo. V temnicah bomo tako naleteli na nove sovrage in ob porazu in smrti nas bodo pričakali dodatni scenariji. Prenovljeno bo tudi sodelovalno igranje in kovačenje predmetov naj bi bilo zdaj manj zamudno.

Outward: The Definitive Edition bo privlačen tudi novim kupcem, saj bomo znotraj našli osnovno igro in obe razširitvi. Že obstoječi lastniki originala boste nadgradnjo prejeli brezplačno, a boste v svoji knjižnici morali imeti vso do sedaj izdano vsebino.

Izid je trenutno zapovedan za maj, bolj točen datum pa trenutno ni znan.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime