Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin demo zdaj na voljo za igranje

Še malo in zopet se bomo vrnili v magični svet Final Fantasyja. Žal se to ne bo zgodilo v drugem delu predelave sedmega dela, ki še vedno nima niti približnega datuma izida, niti ne bomo tja pogledali v prihajajočem novem delu sage Final Fantasy XVI. Tokrat bo naš izlet malce drugačen, saj je pred vrati izid igre Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, ki je nekakšna predelava tistega čisto prvega Final Fantasyja, a je vse skupaj odeto v akcijsko igranje.

Stranger of Paradise se bo tako igral bolj kot nekakšen Devil May Cry, kot pa potezni RPG, kar največjim oboževalcem franšize zagotovo ne bo všeč. Vendar pa nekateri pozdravljamo spremembo formule, še posebej v tem primeru, saj za razvojem stoji razvijalec Team Ninja, ta pa je pred tem spočel hudo dobra naslova Nioh. igranje bomo izvajali iz tretjeosebnega pogleda, čaka pa nas cel kup naprednih bojevalnih potez, posebnih sposobnosti in dobrih vmesnih sekvenc. Igra naj bi ponujala okoli 40 ur igranja, a te se bo dalo pošteno raztegniti, saj bo na voljo cel kup stranskih opravil za podaljševanje igralne izkušnje.

Založnik Square Enix je včeraj omogočil preigravanje demo verzije igre, ki za preigravanje ponudi prva tri območja igre, igralci pa bodo lahko nato ves napredek prenesli tudi v polno različico igre. Na žalost je zadeva na voljo samo na konzolah PlayStation 4 in 5, tehta pa 36 GB.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin bo poln izid doživel 18. marca, na PC-ju pa bo na voljo samo preko trgovine Epic Games.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime