3. sezona serije The Boys dobila prvi dražilnik

Serija The Boys, ki nam ponudi zgodbe superjunakov v malce manj bleščeči in pravičniški obliki, dobiva tudi tretjo sezono. Kako je ne bi, saj je od večjih projektov Amazona, ta eden od tistih, ki ohranja kvaliteto in gledalce, ti pa že dolgo čakajo nove epizode. Te bodo očitno enako krvave kot tiste iz prvih dveh sezon in zopet bo pred nami cel kup trupel, ki bodo s svojimi eksplozijami obarvale vsak centimeter dnevne sobe, vračajo pa se tudi vsi glavni junaki iz preteklika.

Dogajanje se bo še vedno vrtelo okoli uničenja Sedmerice superjunaškega podjetja Vought, ki se je v preteklosti za ohranitev svojega statusa zateklo k marsikaterim podpasnim prijemom. Homelander bo s svojim psihopatskim nasmeškom še vedno pošiljal strah po žilah, seriji pa se bo v novi sezoni pridružil tudi igralec Jensen Ackles, ki se ga spomnimo iz Supernaturala – tule bo odigral vlogo superjunaka Soldier Boyja.

V napovedniku največ obrvi dviga lik Butcher, ki se pri borbi proti Sedmerici ne bo več zanašal samo na svoje pesti in vrstice ciničnega dialoga, ampak bo očitno možakar dobil tudi svoje posebne sposobnosti, saj bo veliko streljal z laserskimi očmi, kar bo morda Homelanderju končno vzbudilo vsaj malce skrbi.

3. sezona se bo na pretočnem servisu pojavila 3. junija, na ta dan pa bomo dobili tri epizode. Vse skupaj jih bo 3. sezona štela osem, te pa bodo nato izhajale vsak petek. Če se vam do tega datuma ne da čakati, potem si lahko že zdaj ogledate novo animirano serijo The Boys: Diabolical, ki pokaže nekaj več zgodovine podjetja Vought.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime