EA bo letos preskočil svojo predstavitev EA Play Live

Založnik EA je v zadnjih letih redno prirejal svoje lastnoročne predstavitve EA Play Live, v katerih so predstavili svoje najnovejše projekte in tiste igre, ki potrebujejo še nekaj let, preden bodo zrele za roke igralcev. In praktično vse te predstavitve so bile dolgočasne, saj založnik preprosto ni imel za pokazati česa zanimivega in je nato čas zapolnil z vsem, kar je imel trenutno pri roki.

A ravno za letos se je upalo, da bo založnik končno pokazal nekaj zanimivega. BioWare trenutno paca Dragon Age 4 in novi Mass Effect, Motive dela na predelavi grozljivke Dead Space, razvijalec Respawn pa dela na kar treh ločenih projektih znotraj franšize Star Wars. In ravno za letos je EA Play Live bil odpovedan, kar morda tudi nakazuje na to, da so vse te igre še predaleč od izida, da bi pri njih lahko videli kaj konkretnega.

Preklic predstavitve je EA napovedal preko spletne strani IGN, založnik pa je v intervjuju povedal, da sicer imajo v rokah cel kup projektov, a bodo raje naredili kup manjših prezentacij, kot pa da bi vse skupaj pokazali naenkrat. EA Play Live se je lani odvil 22. julija, založnik pa še ni zastavil datuma za vse te manjše predstavitve, ki naj bi se odvile letos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime