Mike Myers se vrača v Netflixovi seriji The Pentaverate

Mike Myers je legendarno ime Hollywooda, kamor se je zapisalo po zaslugi komičnih filmov Austin Powers, igralec pa je svoj uspeh nadaljeval preko risanih filmov Shrek. Žal pa je Mike leta 2008 izdal film Love Guru, ki je bil iz strani gledalcev in kritikov tako spljuvan, da se je igralec za več kot deset let umaknil iz filmskega sveta.

Sicer smo ga še vedno lahko videli v kakšnih stranskih vlogah, saj se je pojavil v filmih Neslavne barabe in Boemski rapsodiji, a nič od tega ni prišlo izpod njegovih rok ali pa da bi plodno sodeloval v ustvarjalnem procesu, kot je bilo to pri filmih Austin Powers.

Zdaj pa se Mike vrača iz svojega pokoja in to preko nove komične serije na Netflixu, imenovane The Pentaverate. Ta čuden naslov je Mike Myers prvič omenil v ločenem filmu So I Married an Axe Murderer iz leta 1993. Že to dejstvo je malce bizarno, a še bolj čuden je zaplet, ki govori o petih osebah, ki so Črno kugo razglasili kot posledico okužb zaradi podgan, cerkev pa jih je takrat označila za heretike. Teh pet pomembnežev je nato ustanovilo skrivno organizacijo The Pentaverate, ki naj bi še danes v svetu nosila pomembno vlogo.

Serija bo nosila šest epizod, poleg Myersa pa bomo notri gledali tudi druge zabavne igralce, kot so Keegan-Michael Key, Jennifer Saunders in vedno zabavni Ken Jeong. A v centru pozornosti bo še vedno Mike Myers, ki bo po zgledu svojih prejšnjih filmov odigral več vlog – tokrat bo oživel kar osem različnih oseb.

The Pentaverate si bomo lahko ogledali 5. maja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime