The Quarry je neuradno nadaljevanje odlične grozljivke Until Dawn

Razvijalec Supermassive Games je spočel veliko iger, a med njimi je bila samo ena zares dobra. Govorimo o grozljivki Until Dawn, ki je leta 2015 privekala samo za konzole PlayStation 4, za založništvo pa je poskrbel Sony. Supermassive je šel nato po svoji poti in za založnika Bandai Namco je zastavil serijo iger The Dark Pictures, ki pa so bile vse po vrsti povprečne ali pa preprosto zanič.

The Quarry je razvijalčev povsem nov projekt, ki je glede na igralni napovednik videti kot njihova vrnitev na stara pota slave. Za založništvo bo tokrat poskrbel 2K in takoj je očitno, da ima zadeva veliko večji proračun kot pa The Dark Pictures igre, bolj zanimiv pa je tudi osnovni zaplet.

Zgodba se bo vrtela okoli skupine tabornikov, ki se bodo zaradi spleta dogodkov znašli ujeti znotraj taborišča Hackett’s Quarry. Gre za najstnike, ki jih taborniške pesmice ne zanimajo preveč in bi se najraje zavlekli v šotore in se spravili raziskovati medsebojna telesa, a njihova pubertetniška nagnjenja bodo brutalno prekinjena, ko jim bodo po življenju začeli streči nori domačini in neke pošasti, ki pa še niso dobile oblike.

The Quarry se bo tako igral kot tipični “slasher”, zanimiva pa je tudi večigralska komponenta. Igralec se bo lahko namreč povezal s kar sedmimi drugimi in skupaj boste lahko tako doživeli pravo filmsko grozljivko, kjer boste zasedali eno od glavnih vlog. Vaše odločitve bodo prinesle posledice na igranju, dodan pa bo tudi Movie Mode način, kjer se boste lahko samo naslonili na kavč in spremljali zadevo kot navadno grozljivko, ob kateri se lahko brez skrbi naužijete kokic.

Supermassive Games je igro označil kot za neuradno nadaljevanje Until Dawna, v igranje pa se bomo spustili 10. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime