Nekomu je uspelo premagati prvi Dark Souls in to samo z metanjem drekov

Preigravanja Dark Souls iger je vedno zabavno spremljati in igralcem kar ne zmanjka domišljije glede unikatnih igralnih mehanik, s katerimi se nato spustijo skozi celotno avanturo. Poleg hitrostnih preigravanj so tu razni izzivi, kot je denimo igranje brez stopnjevanja lika, preigravanje samo z začetnim orožjem ali pa igranje, brez da bi vmes niti enkrat umrl ali pa celo zabeležil udarec iz strani sovražnika.

Eno vprašanje pa je vse do sedaj ostalo nerazrešeno: lahko preigraš celotno igro in to samo tako, da v nasprotnika mečeš iztrebke. Odgovor na to vprašanje nam je podal YouTuber LilAggy, ki je skozi dobrih sedem ur igranja podal pritrdilni odgovor.

Celotno igranje se vrti okoli predmeta Dung Pie, ki je po domače povedano navaden drek. Tega lahko poberete od sovražnikov ali pa ga kupite pri trgovcu, predmet pa lahko zalučate v sovraga. Če tega zadenete večkrat ga boste sčasoma zastrupili in počasi mu bo začela pojenjati zaloga zdravja. Ta tehnika se obnese na navadnih sovražnikih in šefih, LilAggy pa je moral nato samo še počakati, da strup naredi svoje in se izogibati napadom. Naloga ni tako lahka, saj iztrebki zastrupijo tudi igralca, a te poškodbe lahko preprečimo s pitjem napojev za obnovo zdravja.

LilAggy si zelo rad postavlja takšne izzive med igranjem. Tako je denimo preigral celotni Dark Souls medtem ko je neprestano bil zastrupljen, skozi celotno kampanjo pa se je spravil z zavezanimi očmi. Te podvige si lahko ogledate na njegovem ločenem kanalu, kamor nalaga celotna preigravanja in trenutno še čakamo, da se tu pojavi tudi njegov zadnji smrdljivi izziv.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime