Far Cry 6 bo ta vikend brezplačen za igranje

Naša recenzija je igri Far Cry 6 prilepila dokaj visoko oceno, založnik Ubisoft pa je od izida originalne kampanje spočel tudi vrsto manjših DLC-jev. Stopili smo lahko v vloge zlobcev iz prejšnjih iger in tako doživeli nekaj igranja skozi oči Vaasa, Pagana Mina in Josepha Seeda, nato pa smo se lahko pozabavali ob Rambo DLC-ju, plodno vlogo pri igranju pa je igral tudi igralec Danny Trejo.

Ubisoft bo zdaj spočel še en dodatek The Vanishing, ta pa se bo vrtel okoli Netflixove serije Stranger Things. Med igranjem bomo ugotovili, da je naš prisrčni, rahlo invalidni psiček Chorizo neznano kam in na nas je, da ga rešimo. Glede na dražilnik je očitno, da bo prste pri njegovi ugrabitvi igral Demogorgon, ki je glavni zlobec serije Stranger Things.

The Vanishing bo v igro prispel 24. marca, skladno s tem pa bo Ubisoft ponudil igranje celotne kampanje Far Cryja 6 popolnoma brezplačno. Zastonjsko uživanje se bo zavleklo vse do nedelje, 27. marca, med tem časom pa bo igra znižana za 50 % na 29,99 €, sezonska prepustnica pa za 35 % na 25,99 €.

Brezplačni preizkus igre bo na voljo na PC-ju in konzolah, nova sezona serije Stranger Things pa prihaja konec maja in bo razdeljena na dva dela.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime