Ustvarjalec Skrivne naveze dela na novi seriji We Own This City

David Simon, glavni možakar izza popularne serije Skrivna naveza, se znova vrača na HBO in na ulice Baltimora, saj dela na povsem novi seriji We Own This City. Gre za televizijsko predelavo popularne knjige, ki je bila spisana po resničnih dogodkih, spisal pa jo je novinar Justin Fenton ter preko nje razkril ogromno korupcijo baltimorske policije.

V glavni vlogi bo nastopal Jon Bernthal, ta pa bo odigral narednika Wayna Jenkinsa, ki ni imel samo izjemno smešne frizure, ampak tudi zelo kradljive roke. Wayne je namreč redno na policijskih racijah zaseženi denar razdelil med svoje kolege, ta korupcija pa se je nato razširila tudi po drugih policijskih oddelkih. Policija je tako postala samosvoj kriminalni imperij, ki se je zatekala k ropanju kriminalcev in nedolžnih meščanov. Ena od priljubljenih taktik takratnega oddelka je hitra vožnja policijskega avta proti množici ljudi in ko so se ti razbežali v strahu, da bi bili povoženi, so policisti dobili izgovor za lov in ropanje “osumljencev”.

Teh incidentov je bilo cel kup in serija We Own This City nam bo podala bližnji vpogled v vse grdobije. David Simon je na sodelovanje v seriji privabil cel kup obrazov, ki se jih boste spomnili predvsem oboževalci Skrivne naveze. Na tem mestu izstopa igralec Jamie Hector, ki je v Skrivni navezi igral preračunljivega gangsterja Marlo Stanfielda, tule pa bo igral policista, ki bo imel pomisleke glede nepoštenega dela njegove policijske enote.

We Own This City je videti slastno in na HBO Maxu bomo lahko zadevo gledali od 25. aprila dalje. Žal bo na voljo samo ena sezona, ta bo štela 6 epizod.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime