Igra Suicide Squad zamaknjena v pomlad 2023

Na žalost letos ne bo tako veliko zabave v bogatem DC-jevem vesolju superjunakov, kot je bilo sprva predvideno. Razvijalec Rocksteady je namreč potrdil, da njihova prihajajoča igra Suicide Squad: Kill the Justice League svojega datuma ne bo ujela, ampak je bila zamaknjena v pomlad 2023.

Šef Rocksteadyja Sefton Hill je preko Twitterja sporočil, da se zaveda, da je tole tečna novica, a da bo dodatni čas šel v razvoj najboljšega naslova, ki ga lahko zagotovijo.

Suicide Squad je bil najavljen avgusta lani, skupaj z igro Gotham Knights. Slednja ima začrtan naslov za oktober 2022, dogajala pa se bo v ločenem vesolju Gothama, kjer je Batman šel pod rušo.

Suicide Squad se bo po drugi strani odvijal v Arkham vesolju, ki ga je v preteklih letih razvil Rocksteady. Zadnja njihova igra se je izrodila leta 2015, pod imenom Batman: Arkham Knight, tako da je razvijalec potreboval kar 8 let, preden je spočel novo igro. Govorice pravijo, da je Rocksteady med tem časom preklical več projektov, dolgo se je govorilo tudi o igri, kjer bi glavno vlogo nosil Superman, a to ni bilo nikoli uradno potrjeno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime