GTA Online bo jutri dobil tudi mesečno naročnino

Razvijalec Rockstar vam bo prijazno poenostavil mesečne izdatke znotraj igre GTA Online, saj je nedavno najavil naročniški model GTA+. Ker nas danes čisto vsak želi zavezati k mesečnim položnicam, pri tem seveda ni smel manjkati niti Rockstar, ta pa svojo igro GTA 5 molze na vse možne načine. Pustimo ob strani dejstvo, da so nam to igro zdaj prodali že štirikrat, GTA Online očitno še ni dovolj prežet z mikrotranskacijami, da ne bi bilo prostora za vpeljavo izbirne naročnine.

GTA+ stane 6 € mesečno, v zameno za to pa boste znotraj igre deležni celega kupa priboljškov. Vsak mesec boste prejeli GTA$500,000, dodatne nadgradnje za avte, trgovino z avtodeli v La Mesi ter cel kup drugih manjših dodatkov. Nagrade se bodo vsak mesec spreminjale, pol milijona dolarjev pa boste dobili vsak mesec, kar nenazadnje ni tako slaba kupčija. GTA$500,000 namreč stane 10 €, s tem, da poleg tega ne boste dobili vseh drugih pritiklin, ki jih ponuja GTA+.

Vendar pa glavni namen mesečne naročnine tiči nekje drugje, v bolj psihološkem vidiku. Kot pri vsakem MMO-ju boste ob plačevanju mesečne položnice boste potem imeli občutek, da je treba plačano izkoristiti in potem igraš igro, čeprav v njej niti ne uživaš več, saj si drugače vrgel denar skozi okno. In tako lepo iz meseca v mesec, tistih 6 € pa na leto nanese kar nekaj denarja – če seveda vmes ne kupiš tudi kakega drugega mikrotransakcijskega priboljška.

GTA+ bo na voljo samo za konzoli PlayStation 5 in Xbox Series X, storitev pa bo zaživela 29. marca. Več o vseh nagradah in sami naročnini lahko preberete na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Kr neki…zame je online easy spil in nikoli nisem razumel zakaj bi sploh kdo kupil shark card…se manj logicno se mi zdi mesecno placevanje za to igro…

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime